To σημείο που θα ταφεί ο τέως βασιλιάς – Συγκινημένη στην επίσκεψη στους τάφους η Σοφία

Must Read

Οι ετοιμασίες είναι σε εξέλιξη στο Τατόι προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η οποία θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

Το ακριβές σημείο που θα ταφεί ο τέως Βασιλιάς Κωσταντίνος στο Τατόι αποκάλυψε το newsit.gr. To μνήμα του έχει επιλεγεί να είναι δίπλα στους τάφους των γονέων του Παύλου και Φρειδερίκης. Όπως φαίνεται, από τις φωτογραφίες ο χώρος έχει καθαριστεί πλήρως.

Περίπου στις 11 σήμερα το πρωί, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Τατόι για να κάνει αυτοψία και να δει τους χώρους των βασιλικών κτημάτων αλλά και τις εργασίες για τον καθαρισμό του χώρου.

Στο Τατόι βρέθηκαν η σύζυγος του τέως Βασιλιά, Άννα – Μαρία, ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα, οι αδερφές του Ειρήνη και Σοφία και ο μικρός του γιος Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Σοφία να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη όταν επισκέφτηκε τους βασιλικούς τάφους όπου κείτονται οι γονείς της και σύντομα και ο αδελφός της.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή άφιξη της οικογένειας στο Τατόι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This