«Κλείδωσε» για τις 4 και 5 Μαρτίου ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Must Read

«Κλείδωσε» για τις αρχές Μαρτίου η ημερομηνία διεξαγωγής του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Ειδικότερα, ως πιθανότερη ημερομηνία για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός είναι τ Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου. Γεγονός αποτελεί το ότι οι διαδικασίες που απαιτούνται για την διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού «κυλούν ρολόι» και το ΑΣΕΠ έχει «ανάψει στο κόκκινο τις μηχανές» για να είναι όλα έτοιμα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Σύμφωνα με το proson.gr, το ΑΣΕΠ, σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας, έχει ήδη βρει τα περίπου 500 εξεταστικά κέντρα που θα «φιλοξενήσουν» τους διαγωνιζόμενους. Οι αίθουσες που θα διαγωνιστούν οι περίπου 108.000 υποψήφιοι, βρίσκονται σε λύκεια όλης της χώρας που κατά βάση χρησιμοποιούνται και στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ως εκ τούτου, αυτές τις ημέρες το ΑΣΕΠ «σαρώνει» τα εξεταστικά κέντρα για να διαπιστώσει αν πληρούν όλα τα κριτήρια ώστε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός με ασφάλεια.

Μάλιστα, τα αρμόδια στελέχη της Αρχής έχουν προβλέψει και το τι θα γίνει στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην όλη διαδικασία της προετοιμασίας του διαγωνισμού. Είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το ΑΣΕΠ καλείται να διοργανώσει γραπτό διαγωνισμό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι, αν παραστεί ανάγκη ή κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δύναται να μεταφέρει τον διαγωνισμό μόλις μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι 107.957 υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζονται καθώς μας χωρίζουν πλέον λιγότερο από δύο μήνες από την διεξαγωγή του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This