Προσωρινό λουκέτο στο ξενοδοχείο «Ηellinis» στη Συγγρού με το…αιωρούμενο μπαλκόνι!

Με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού

Must Read

Στην προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου στη λεωφόρου Συγγρού όπου ένα μπαλκόνι έχει αποκολληθεί με κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών προχώρησε το Υπουργείο Τουρισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, στο ξενοδοχείο έγινε επίσκεψη το Σάββατο της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής.

Μετά την απόφαση για την διακοπή της λειτουργίας του, εκκενώθηκε. Σήμερα στο κατάλυμα βρέθηκε κλιμάκιο του Υπουργείου προκειμένου να κάνει περαιτέρω ελέγχους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Αναφορικά με  το ξενοδοχείο επί της Λ. Συγγρού στη Ν. Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια- αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του, καθώς προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον  και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Δείτε φωτογραφίες:

(πηγή φωτογραφιών: protothema.gr, in.gr)

Τι είχε συμβεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε την πτώση του μπαλκονιού το βράδυ της Παρασκευής και κάλεσαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η αστυνομία έβαλε κόκκινες κορδέλες κάτω από το σημείο που κρέμεται το μπαλκόνι ενώ το μπαλκόνι έχει σκεπαστεί με ένα πράσινο ύφασμα.

Οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Το σοκαριστικό είναι ότι κάτω από το μπαλκόνι περνούν συνεχώς άτομα καθώς πηγαίνουν σε διάφορες εταιρείες που στεγάζονται σε παρακείμενα κτίρια.

Μάλιστα, η δημοσιότητα που δόθηκε στο…αιωρούμενο μπαλκόνι ήταν τέτοια που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήγαιναν στο σημείο για να το δουν!

Πάντως μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για την απομάκρυνση του μπαλκονιού, πέρα από την διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This