16 χρόνια φυλάκιση στον βιαστή της 18χρονης babysitter στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο εφιάλτης που έζησε η 18χρονη όταν πήγε να εργαστεί σε σπίτι στη Ν. Φιλαδέλφεια

Must Read

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε χθες σε κάθειρξη 16 ετών 31χρονος βιαστής ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον περασμένο Μάρτιο μια 18χρονη κοπέλα, στην οποία είχε προτείνει να εργαστεί ως babysitter στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο διεστραμμένος άντρας, ο οποίος διατηρούσε profile στο facebook με το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης» και ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του απειλώντας με ένα μαχαίρι το ανυπεράσπιστο κορίτσι, δικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της 18χρονης. Ο 31χρονος είχε προσεγγίσει τη μαθήτρια λυκείου με ένα μήνυμα σε ομάδα στο facebook.

«Καλησπέρα, είδα στην ομάδα ότι ζητάς εργασία, έχουμε ένα παιδάκι 3 ετών και θέλουμε κοπέλα για 3 ώρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορείς να πιάσεις άμεσα δουλειά αν θες γιατί σήμερα έφυγε η κοπέλα που είχαμε. Τα χρήματα είναι 20 ευρώ για 3 ώρες αν ενδιαφέρεσαι» ανέφερε στο μήνυμα.

Η κοπέλα, προτού απαντήσει στο μήνυμά του, έλεγξε το προφίλ του. Είδε ότι είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά, ενώ περίμενε και τη γέννηση ακόμα ενός παιδιού. Αυτό που δεν γνώριζε η 18χρονη είναι πως ο κατηγορούμενος έχει δύο ανήλικα παιδιά εκτός γάμου με την πρώην σύντροφό του, τα οποία φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού»…

Αν το γνώριζε, ίσως να μην πήγαινε στο ραντεβού-παγίδα που της έστησε για τη δουλειά ως babysitter. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η 18χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Στο σπίτι ήταν μόνο ο 31χρονος, χωρίς τη σύζυγο και το παιδί το οποίο υποτίθεται θα φρόντιζε η κοπέλα. Οταν πήγαν να δει το δωμάτιο του παιδιού, τότε ο 31χρονος αποκάλυψε τις προθέσεις του.

«Ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο το έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε “μη φωνάζεις, μη φωνάζεις, δεν θα σου κάνω κακό, απλά μη φωνάξεις». Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό. Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε “βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις, θα σε σφάξω”» διηγήθηκε η 18χρονη.

Δέχεται απειλές

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η κοπέλα έκλαιγε διαρκώς, καθώς παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της ήταν η οικογένεια και φίλοι της. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση βιασμού, δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο, καθώς, όπως ανέφερε η συνήγορος υπεράσπισής του, δέχεται απειλές.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του είχε ομολογήσει τον βιασμό, με τη δικαιολογία ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το δικαστήριο τον καταδίκασε με την ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για το αδίκημα του βιασμού, σε 15 έτη, ενώ του επέβαλε και ποινή 2 ετών για το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την κοπέλα. Οι τακτικοί δικαστές και ένορκοι δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλαν συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος της 18χρονης Γαβριήλ Γαβριηλίδης δήλωσε εκ μέρους της εντολέως του: «Χάρηκε προφανώς, αλλά αυτή η χαρά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τον οποίο θα βιώνει για όλη της τη ζωή. Είναι μια ημέρα δικαίωσης για τη μαθήτρια λυκείου». Η συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονου Κωνσταντίνα Λαγού δήλωσε: «Ζητά συγγνώμη και από την οικογένεια και από το θύμα. Δυστυχώς, ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This