Στην φυλακή ο 50χρονος που στραγγάλισε την γυναίκα του στη Νίκαια

Έπαθε κρίση πανικού στο γραφείο του εισαγγελέα

Must Read

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 54χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 54χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους, στη Νίκαια.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί μιας και είχε ζητήσει και είχε λάβει αναβολή.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος έπαθε κρίση πανικού, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα!

Στη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να υποστήριξε:

«Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη την βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ την σκότωσα».

 

 



 

 

 

Έναν ατέρμονο εφιάλτη βίωνε στα χέρια του 50χρονου συζύγου της, η 54χρονη, στην Νίκαια, με την έκθεση του ιατροδικαστή να αποκαλύπτει τις δραματικές τελευταίες στιγμές που έζησε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου.

Η νέα γυναικοκτονία έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη, αφού για ακόμη μία φορά, η «γειτονιά» γνώριζε, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Ο 50χρονος έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας νοσηλευτεί και στο Δαφνί. Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, η 54χρονη ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά στο πλάι του. Ο άνδρας είχε τεράστιο πρόβλημα με το αλκοόλ και όταν μεθούσε, χτυπούσε τη γυναίκα του, μετά καλούσε ασθενοφόρο και μετά την ξαναχτυπούσε μέχρι να λήξει το κάθε συμβάν. Τα παραπάνω ανέφεραν γείτονες, όταν πληροφορήθηκαν την τραγική κατάληξη της γυναίκας.

Παράλληλα, περιγράφουν συστηματική κακοποίηση του θύματος από τον δράστη ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 και 2019 για ενδοικογενειακή βία. Ωστόσο, η 54χρονη δήλωνε ότι δεν επιθυμούσε ποινική δίωξη. Χαρακτηριστικό είναι ότι αστυνομικοί τον έπαιρναν ακόμα και για προστατευτική φύλαξη στο Τμήμα αφού τον έβρισκαν στο δρόμο σε κατάθεση μέθης χωρίς να μπορεί να δώσει στοιχεία ταυτοποίησης

Άλλωστε, η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση που βγήκε στη δημοσιότητα χθες, λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία, κάνει λόγο για στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της 54χρονης, εκχυμώσεις συμβατές με τα δάχτυλα του δράστη στον λαιμό της αλλά και χτυπήματα στο κορμί του θύματος. Μάλιστα, ένα χτύπημα στο αριστερό βλέφαρο της 54χρονης αποκαλύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα είχε υποστεί ξυλοδαρμό πριν τελικά καταλήξει από τα χέρια του 50χρονου.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 50χρονος στραγγάλισε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και πήρε τηλέφωνο στις 5:30 το πρωί της Κυριακής στην Αστυνομία, λέγοντάς: «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο γυναικοκτόνος περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν στο σημείο και να τον συλλάβουν. Όταν τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, έπαθε επιληπτική κρίση και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Τελικά οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά καθώς σήμερα, θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This