Μετεωρολόγοι σε «κόντρα» για τον Φεβρουάριο: «Έρχονται χιόνια και στα πεδινά» – «Είναι νωρίς ακόμα, μην πιστεύετε κανέναν»

Το ψύχος το μόνο σίγουρο, λόγω ραγδαίας πτώσης της θερμοκρασίας...

Must Read

Όλα τα ‘χαμε, οι κόντρες ανάμεσα σε μετεωρολόγους για το πόσο και τι… είδους κρύο θα κάνει στο ξεκίνημα του Φλεβάρη, μάς έλειπαν, με το ψύχος να είναι «κλειδωμένο» και τις όποιες διαφωνίες να αφορούν στην πιθανότητα χιονοπτώσεων.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, για παράδειγμα, τονίζει πως ο Φεβρουάριος αναμένεται να μπει με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά. Ουσιαστικά, όπως λέει, έρχεται μια νέα ψυχρή εισβολή από τα βόρεια. Συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα υπάρχει κρύο με τον καιρό να κάνει ένα διάλειμμα Τετάρτη (1/2) και Πέμπτη (2/2) με ήπιες θερμοκρασίες.

Τα προγνωστικά στοιχεία, όμως, δείχνουν ότι από την Παρασκευή (3/2) έρχεται μια νέα και έντονη ψυχρή εισβολή πιο κρύου αέρα, η οποία δεν αποκλείεται να φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές. Όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, ακριβής πρόβλεψη αναμένεται από τη Δευτέρα, όπου και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όσον αφορά στον καιρό.

Από την άλλη, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) Θοδωρής Κολυδάς, μέσω Twitter αναφέρθηκε στον καιρό της ερχόμενης εβδομάδας, μην παραλείποντας να αφήσει τις αιχμές του για τις προβλέπεις των υπόλοιπων μετεωρολόγων, λέγοντας «μην πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε».

«“Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό…” Οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων είναι τεράστιες. Ας περιμένουμε τις αρχές της άλλης εβδομάδος, για να δούμε που θα… “κάτσει η μπίλια”. Το μόνο σίγουρο η πτώση της θερμοκρασίας. Για χιόνια είναι νωρίς. Μην πιστεύετε κανέναν μέχρι τότε. Καλό ΣΚ», τουίταρε, χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This