Αρραβωνιάζεται με τη νέα του σύντροφο ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών θέλει να κάνει και άλλο παιδί

Must Read

Νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή του ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αρραβωνιαστεί με τη νέα του σύντροφο. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο προτού κάτσει στο σκαμνί η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έκανε πρόταση στη νέα του σύντροφο και θέλει να αποκτήσει μαζί της παιδιά. 

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόκειται για μια γυναίκα, την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και η Ρούλα Πισπιρίγκου γνώριζαν εδώ και καιρό, ενώ μια φίλη του πατέρα, ο οποίος θα είναι και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, ανέφερε στην εκπομπή: «Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εκπομπή, η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου του Μάνου προς της Ρούλα θα γίνει αρχές Ιουνίου. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This