Προτάσεις κοσμημάτων για να κάνεις δώρο

Must Read

Τα κοσμήματα είναι ένα μέσο έκφρασης του προσωπικού μας στιλ. Διακριτικά, μεγάλα, boho ή οτιδήποτε άλλο, όλα αποτελούν ένα κόσμημα καθρέφτη της προσωπικότητας και των συναισθημάτων μας. Και συνήθως όλα κρύβουν μια ιστορία πίσω τους.

Αν θες να κάνεις δώρο ένα κόσμημα στην μητέρα σου, στην αγαπημένη σου ή σε μια φίλη σου, τα Nora’s Accessories σου δίνουν μια λίστα επιλογών σε κοσμήματα για να διαλέξεις το ιδανικό δώρο!

Κολιέ

Τα κολιέ είναι από τα κοσμήματα που αγαπούν οι γυναίκες. Σίγουρα όλες στην καθημερινότητά τους φορούν έστω ένα στο λαιμό τους. Ανάλογα το στιλ της γυναίκας στην οποία θες να κάνεις δώρο θα βρεις κολιέ ατσάλινα, faux bijoux ή και με μονογράμματα και ζώδια.

Αν προτιμάει ένα πιο προσεγμένο στιλ και φοράει πιο διακριτικά κοσμήματα, τότε ένα κολιέ ατσάλινο ή ένας συνδυασμός δυο, σε χρυσό ή ασήμι, θα είναι η καλύτερη επιλογή! Αν πάλι έχει πιο boho στιλ, τότε κολιέ με πολύχρωμες πέρλες και πιο μεγάλα κρεμαστά σχέδια θα ολοκληρώσουν τέλεια το στιλ της!

Δαχτυλίδια

Σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπά τα δαχτυλίδια. Είναι από τα κοσμήματα που πάντα όλες θέλουν να συνδυάζουν με την κάθε τους εμφάνιση. Τα δαχτυλίδια μπορούν να φορεθούν είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό. Στη συλλογή του Nora’s Accessories θα βρεις δαχτυλίδια ατσάλινα, με πέτρες, στιλ βέρας και πολλά άλλα για να επιλέξεις!

Ταιριάζουν με όλα τα γούστα και στιλ και μπορούν να φορεθούν και συνδυαστικά αναδεικνύοντας την κάθε εμφάνιση. Σίγουρα θα είναι ένα δώρο που θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Σκουλαρίκια

Ανάμεσα στα διαχρονικά κοσμήματα, που κάθε γυναίκα αγαπάει, είναι και τα σκουλαρίκια. Κρίκοι, κρεμαστά, ear cuffs και άλλα, είναι κάποια που μπορείς να βρεις και να επιλέξεις για να δωρίσεις στο πρόσωπο που αγαπάς.

Ό,τι ζευγάρι σκουλαρίκια και αν επιλέξεις, ταιριάζουν με κάθε στιλ και είναι ιδανικά να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Χρυσά ή ασημένια, με πέτρες ή χωρίς, ό,τι και να επιλέξεις θα το λατρέψει και θα το φοράει στην κάθε της έξοδο!

Βραχιόλια

Για το τέλος αφήσαμε τα πολυαγαπημένα βραχιόλια! Είναι σίγουρα από τα κοσμήματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία μπιζουτιέρα. Είναι ένα πραγματικό στολίδι που στολίζει υπέροχα τα χέρια των γυναικών. Τα διάφορα στιλ τους καλύπτουν κάθε γούστο, ενώ αναδεικνύουν τέλεια την κάθε εμφάνιση.

Μεταξύ άλλων θα βρεις βραχιόλια χειροπέδα σε ασημί ή χρυσό και σε διάφορα σχέδια, με κορδόνι και υπέροχες χάντρες, αλλά και σετ βραχιολιών με χάντρες. Από πρωινά, καθημερινά έως βραδινά, όλα τα βραχιόλια που θα βρεις θα της δώσουν ένα ξεχωριστό στιλ!

Κάνε την καλύτερη επιλογή!

Όλα τα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα αγαπητά από τις γυναίκες και ολοκληρώνουν την κάθε τους εμφάνιση. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Δες όλη τη συλλογή από κοσμήματα εδώ και κάνε την καλύτερη επιλογή! Όποια και αν είναι η επιλογή σου θα ξετρελαθεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This