Συντριβή Phantom F-4: Για δεύτερο βράδυ ολονύχτιες έρευνες για τον 31χρονο κυβερνήτη

Η οικογένεια του 31χρονου πιλότου ζει ώρες αγωνίας, ελπίζοντας σε ένα θαύμα

Must Read

Για δεύτερο βράδυ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του Phantom F-4, που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

Πολύ δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια του 31χρονου πιλότου που ζει ώρες αγωνίας και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα. Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτά σκάφη του λιμενικού, εναέρια μέσα, αλλά και ιδιώτες ψάχνοντας κάποιο ίχνος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη. Τις τελευταίες ώρες στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που δυσχεραίνουν το έργο των σωστικών συνεργειών. Στη μάχη για τον εντοπισμό του σμηναγού έχουν «πέσει» ακόμη πλωτά ρομπότ και δύτες.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται 8-10 ναυτικά μίλια από το Κατάκολο. Έρευνες έχουν διεξαχθεί ήδη μέχρι ενός σημείου του βυθού, με αποτέλεσμα να έχουν αποκλειστεί περιοχές στις οποίες δεν εντοπίστηκε κάτι σημαντικό. Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται σε δύο σημεία, όπου το βάθος είναι μεγάλο και ξεπερνά τα 800 με 1.000 μέτρα. Αυτός είναι ο λόγος που αναμένεται να συμβάλει στις έρευνες και το ωκεανογραφικό σκάφος «Ναύτιλος», που διαθέτει καλύτερο εξοπλισμό.




Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιηθήκαν έρευνες σε παράκτιες περιοχές από τον Κατάκολο μέχρι και τον Πύργο Ηλείας, χωρίς να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τρίτη την οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη, επισκέφτηκαν ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This