Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού στην Αρκαδία επισκέφθηκαν Φλώρος-Μπουρολιάς

Must Read

Στο πλάι της οικογένειας του 29χρονου Μάριου-Μιχάηλ Τουρούτσικα βρέθηκαν ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του ΓΕΑ, αντιπτέραρχος, Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, μόλις λίγες ώρες μετά την τραγωδία με την πτώση του F-4 Phantom δυτικά της Ανδραβίδας. , το οποίο οδήγησε στον θάνατο το νεαρό υποσμηναγό.

Έτσι, μόλις 30 ώρες μετά το δυστύχημα ο κύριος Φλώρος και ο κ. Μπουρολιάς ταξίδεψαν για τα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό από το οποίο ήταν η καταγωγή του 29χρονου και βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας προκειμένου να τους συλλυπηθούν, να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους και τη συμπαράσταση τους.

Να σημειωθεί πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος από χθες για την τραγωδία.

Πριν από την επίσκεψή τους, οι δύο αρχηγοί είχαν δώσει εντολή να σπεύσουν κοντά στις οικογένειες ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Δείτε φωτογραφία από την επίσκεψη:

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε χθες το παιδί του όταν έπεσε το μαχητικό  Phantom F4 στο οποίο ήταν συγκυβερνήτης.

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα», ανέφερε στην εκπομπή Live News του Mega.

O πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού έκανε λόγο για ένα ντροπαλό και μεθοδικό παιδί. Ο ίδιος υποστηρίζει πως αν ήταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ίσως είχε καταφέρει να σωθεί. 

«Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος. 

Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» ανέφερε.

Και κατέληξε λέγοντας:«Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε ντε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».

Δείτε το βίντεο:

 



 

Στο παραπάνω βίντεο, από το 2.48 και μετά φαίνεται ένα βίντεο που τράβηξε ο πατέρας του υποσμηναγού το περασμένο καλοκαίρι σε περιοχή των Δολιανών Αρκαδίας από το οποίο κατάγεται η οικογένεια.

Ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός πιλότος έκανε ελιγμούς πάνω από το χωριό του. 

«Του έλεγα “έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό” Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Όταν τον είδα είπα “Θεέ μου, ολοκληρώθηκα”».

Δείτε επίσης:

Μυστήριο οι συνθήκες πτώσης του Phantom F-4: Επικίνδυνη άσκηση σε χαμηλό ύψος ή βλάβη;

«Λύγισε» ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Κάθε παιδί είναι και της Πολεμικής Αεροπορίας»- Τι λένε ο δήμαρχος και οι κάτοικοι στο χωριό του σμηναγού

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού Τουρούτσικα: «Μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

«Ο Στάθης ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια» – Τι λένε οι φίλοι του 31χρονου σμηναγού

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This