Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού Τουρούτσικα: «Μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και τα αδέρφια του

Must Read

Θρήνο και δάκρυα στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα στην Πολεμική Αεροπορία με θύμα τον υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ την ίδια ώρα οι ελπίδες «σβήνουν» για να εντοπιστεί ζωντανός ο κυβερνήτης του μαχητικού αεροσκάφους, Στάθης Τσιτλακίδης.

Ο πατέρας του 29χρονου «Ικάρου» που έπεσε πάνω στο καθήκον, με τρεμάμενη φωνή και καταρρακωμένος, μίλησε για την αφοσίωση και την αγάπη του γιου του για την πατρίδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος ήταν ατρόμητος μπροστά στον κίνδυνο:

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες – μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», είπε με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Action24, ο Κώστας Τουρούτσικας.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 29χρονου υποσμηναγού, ο ίδιος δεν ενδιαφερόταν για τα χρήματα, ούτε για τον κίνδυνο, παρά μόνο για την αγάπη του στην πατρίδα: «Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ηταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

Η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ και τα αδέρφια του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς χάθηκε το παλικάρι τους. «Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα», είπε ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι σκοτώθηκε το παιδί» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας.














Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This