Άλκης Καμπανός: Πλήθος κόσμου στη σιωπηρή πορεία στη μνήμη του – «Καμία ποινή δεν θα μας ικανοποιήσει» δήλωσε ο θείος του

«Ο Άλκης μας ας είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και να μην τον ξεχάσουμε ποτέ...»

Must Read

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη στο σημείο στη Θεσσαλονίκη όπου ακριβώς πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός από οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν σιωπηρή πορεία στη μνήμη του.

Φίλαθλοι διαφόρων ομάδων, ποδοσφαιριστές του Άρη και πολλά μικρά παιδιά άναψαν κεριά στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή και φώναξαν «Άλκη ζεις και δεν θα ξεχαστείς», ενώ κράτησαν και ενός λεπτού σιγή. Ακολούθησε η πορεία, με το με το πανό των οπαδών του Παινατωλικού με τον Τίτορμο, το σύμβολό τους, να κρατάει τον Άλκη στην αγκαλιά του, να είναι στην κορυφή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία συμμετείχαν και παιδιά που φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ, αλλά και αθλητές άλλων συλλόγων, οι οποίοι περπάτησαν όλη τη διαδρομή μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Συγκλονιστική, εξάλλου, ήταν η στιγμή που μίλησε ο θείος του αδικοχαμένου Άλκη, μπροστά από το σημείο της δολοφονίας του. «Ο Άλκης μας ας είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και να μην τον ξεχάσουμε ποτέ. Ο Άλκης να παραμείνει μέσα στην καρδιά μας και μέσα στην ψυχή μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στην ελληνική κοινωνία και να είμαστε ήσυχοι, να μη φοβάστε για τα παιδιά μας. Να ξέρουμε ότι εκεί που θα πάνε, θα γυρίσουν πάλι πίσω. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, να μην εφησυχάζουμε ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος στην εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του ανιψιού του, για την οποία κατηγορούνται 12 νεαρά αγόρια, πρόσθεσε: «Αυτές τις ημέρες είναι η δίκη. Έχω δηλώσει ότι καμία ποινή δεν θα μας ικανοποιήσει».

Θυμίζουμε ότι σήμερα, στις 11 το πρωί, ο Α.Σ. Άρης πραγματοποίησε τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Γαζή, η οποία, πλέον, φέρει και επίσημα το όνομά του.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This