Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα έχει διατάξει το δικαστήριο

Καταθέτουν ακόμα δύο μάρτυρες

Must Read

Την εμφάνιση της συντρόφου του Παύλου Φύσσα, Χρύσα Τοσλούκου, αναμένει σήμερα, Παρασκευή 3/2, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο έχει διατάξει την βίαιη προσαγωγή της γυναίκας για όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του μουσικού.

Η μάρτυρας και σύντροφος του μουσικού, η οποία είχε στην αγκαλιά της τον Παύλο Φύσσα όταν ξεψύχησε, δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο και δεν είχε αναζητηθεί για να δώσει κατάθεση στην δίκη. Παράλληλα, είχε αναγνωσθεί η κατάθεση που είχε δώσει λίγες ημέρες μετά την δολοφονία, στην Ανακρίτρια Πειραιά που είχε αναλάβει αρχικά την δολοφονία, και πριν σχηματιστεί η μεγάλη δικογραφία για την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή». Στο παρόν δικαστήριο και μετά από αίτημα της υπεράσπισης , με το οποίο συντάχθηκε και η πλευρά των θυμάτων, κρίθηκε ότι η Χρύσα Τοσλούκου πρέπει να δώσει την μαρτυρία της για τη νύχτα της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου 2013. Η γυναίκα αναζητήθηκε με εντολή του δικαστηρίου και εντοπίστηκε σε επαρχιακή πόλη που πλέον κατοικεί, όπου και της επιδόθηκε κλήση. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα και έτσι το δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής της το οποίο ορίστηκε να εκτελεστεί στην σημερινή συνεδρίαση. Αν η γυναίκα δεν εμφανιστεί στο βήμα του μάρτυρα είναι πιθανό το δικαστήριο να της επιβάλει πρόστιμο για λιπομαρτυρία το οποίο κυμαίνεται από 200 έως 500 ευρώ. Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έχει καλέσει για σήμερα άλλους δύο μάρτυρες. Τον φίλο του μουσικού Μιχάλη Ξυπόλητο, αλλά και τον εξωτερικό φρουρό των φυλακών Δημήτρη Χατζησταμάτη, θαμώνα της καφετέριας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This