Αυτό το μήνυμα στέλνει ο Δασκαλάκης σε Πισπιρίγκου και Κούγια

Τι απαντά σε όλες τις δηλώσεις-επιθέσεις του συνηγόρου της κατηγορούμενης

Must Read

Την ερχόμενη Τρίτη, 7/2, ξεκινά πάλι η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον Αλέξη Κούγια να παλεύει με κάθε τρόπο να ρίξει τις ευθύνες σε οποιαδήποτε άλλη πλευρά, ώστε να γλιτώσει η πελάτισσά του την καταδίκη!

Ο Μάνος Δασκαλάκης στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσα τού καταλογίζει ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι «κάποιος ενδεχομένως να καταστεί κατηγορούμενος», ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, απαντά: «Όποιος λέει την αλήθεια, δεν φοβάται τίποτα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο δικηγόρος του 32χρονου, Δημήτρης Καράμπελας. Θεωρεί ότι ο πελάτης του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, καθώς έχει προβεί σε τρεις καταθέσεις, έχει καταθέσει και ενώπιον του δικαστηρίου. Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και έδειξε σίγουρος πως πίσω κρύβεται η πρώην γυναίκα του. Η 34χρονη αρνείται από την πρώτη στιγμή τόσο το έγκλημα που της αποδίδεται, όσο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας του παιδιού, λίγους μήνες νωρίτερα στην Πάτρα. «Βρέθηκε κεταμίνη, θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί λένε ότι δεν την έδωσαν. Η κατηγορουμένη ήταν μέσα με το παιδί. Δεν είμαι γιατρός για να μπορέσω να πω κάτι παραπάνω. Ποιος είμαι εγώ να αναιρέσω όλους αυτούς τους γιατρούς; Δεν είχαν πει ψέματα όλοι αυτοί οι γιατροί» είπε χαρακτηριστικά. «Από το πρώτο παιδί από τη Μαλένα ακόμη και υπονοούμενο να μου είχε ειπωθεί, θα είχα αποτρέψει τα πάντα εννοείται και δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά να γίνει, ούτε να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Να ψάχνουμε να βρούμε πώς πέθαναν τα παιδιά μέχρι να αποδοθούν οι κατηγορίες» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε άλλο σημείο.

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας εναντίον όλων: Τώρα κατηγορεί κάποιον από το… ακροατήριο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This