Τι έδειξε η νεκροψία για την 13χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε ξαφνικά στην Ηλεία

Ποια ήταν η αιτία που οδήγησε στο θάνατο το 13χρονο κορίτσι

Must Read

Θρήνο στην Ηλεία έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 13χρονου κοριτσιού που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα πυρετού και διάρροιας.

Το κορίτσι από την Βουλιαγμένη Πηνείας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου Ηλείας χωρίς αισθήσεις και από εκεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου της 13χρονης, πραγματοποιήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το Tempo24.News, τα ευρήματα έδειξαν πως ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται στο γεγονός ότι η καρδιά της ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις τελευταίες δύο ημέρες. Η κατάστασή της χθες το βράδυ επιδεινώθηκε, για αυτό και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση. Μάλιστα, ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της, ο οποίος βρίσκεται και σε κατάσταση σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Αμαλιάδα, αλλά πλέον ήταν αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Είχε χάσει τη μητέρα της

Το στοιχείο που έγινε μόλις σήμερα γνωστό και προκαλεί πραγματικό σοκ είναι το γεγονός ότι η 13χρονη είχε χάσει την μητέρα της όταν ήταν δύο μηνών! Έκτοτε, ο πατέρας της οικογένειας, Α.Δ., στεκόταν βράχος, για τα τρία παιδιά του, την Κωνσταντίνα, την αδερφή και τον αδερφό της.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Ηλεία: Είχε πεθάνει και η μητέρα της 13χρονης που «έσβησε» χθες το βράδυ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This