Γιος 91χρονου που πυροβόλησε την νύφη του και αυτοκτόνησε: «Με κοιτούσε σαν χαμένος»

Όλα όσα είπε ο άνδρας για την οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίσει τις Σέρρες

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία των Σερρών από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, όταν ένας 91χρονος πυροβόλησε την νύφη του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Τα προβλήματα υγείας και το υπερβολικό άγχος που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ηλικιωμένος, τον οδήγησε σε αυτές τις αδιανόητες πράξεις στην περιοχή του Δήμου Σιντικής, στις Σέρρες. Όπως αναφέρει ο γιος του ηλικιωμένου, είχε προσπαθήσει να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το άγχος του, όμως ούτε ο νευρολόγος που επισκέφτηκαν δύο ημέρες νωρίτερα μπόρεσε να εντοπίσει που οφείλονταν, και ο ίδιος το απέδωσε στην ηλικία του πατέρα του.

«Δεν ξέρω πως του γύρισε το μυαλό χθες το πρωί. Η σύζυγός μου πήγε στο σπίτι για να τον βοηθήσει, να τακτοποιήσει, να κάνει δουλειές και να του μετρήσει την πίεση, όπως έκανε κάθε πρωί. Ο πατέρας μου, χωρίς να προηγηθεί κάποιος καβγάς, άρπαξε το αεροβόλο και την πυροβόλησε. Άκουσα τις φωνές της γυναίκας μου και έτρεξα αμέσως στο σπίτι. Ο πατέρας μου με ρωτούσε σαν χαμένος όταν τον ρωτούσα “τι έκανες;”», αναφέρει ο γιος του.

Στην προσπάθειά του να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ενώ έβλεπε την γυναίκα του να κείτεται αιμόφυρτη, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο νοσοκομείο. «Επέστρεψα δύο ώρες αργότερα για να πάρω μερικά ρούχα και τότε βρήκα νεκρό τον πατέρα μου στην πίσω μεριά της αυλής», συμπληρώνει, εξηγώντας ότι δε προηγήθηκε κανένας καβγάς και ο πατέρας του πυροβόλησε τη σύζυγό του χωρίς να της πει το παραμικρό. Οι σχέσεις που είχαν πεθερός και νύφη ήταν άριστες και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, «για αυτό δε μπορώ να χωνέψω αυτό που έγινε».

Η 61χρονη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ελαφρά τραυματισμένη, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Δείτε επίσης: Πυροβόλησε τη νύφη του και μετά αυτοκτόνησε 91χρονος στις Σέρρες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This