Πωλήθηκε έναντι 1.200.000 ευρώ η πολυτελής μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό

Τα λεφτά κάλυψαν χρέη της οικογένειας

Must Read

Έναντι του τεράστιου ποσού του 1. 200.000 ευρώ πωλήθηκε η πολυτελής μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, που για πολλά χρόνια αποτελούσε το ησυχαστήριο και το καταφύγιο του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «ΤLIVE», η πώληση του σπιτιού έγινε το περασμένο καλοκαίρι και ουσιαστική ήταν σωτήρια τον ηθοποιό καθώς αποπληρώθηκαν κάποια πολύ μεγάλα χρέη που είχε η οικογένεια.

Ο ηθοποιός χρωστούσε 900.000 ευρώ σε τράπεζες καθώς είχε πάρει δύο στεγαστικά δάνεια ενώ είχε και χρέη στην εφορία ύψους 279.000 ευρώ.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον γνωστό ηθοποιό και τη σύζυγό του το 2005 με στεγαστικό δάνειο που είχε χορηγηθεί στο ζευγάρι. Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε καταβάλλει το ποσό των 657.473 ευρώ για να τα αγοράσει από τις οποίες οι 457.473 ευρώ προέρχονταν από το δάνειο. Μάλιστα, αυτή την πληροφορία την είχε κάνει γνωστή ο ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις του.

Το πολυτελές σπίτι

Ουκ ολίγες φορές ο ηθοποιός μοιραζόταν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα που έδειχναν μέρη του συγκεκριμένου σπιτιού.

Το σπίτι ήταν διακοσμημένο με καλαισθησία,  είχε ακριβά χαλιά, πίνακες ζωγραφικής,  δερμάτινα έπιπλα ενώ από το μπαλκόνι υπήρχε απεριόριστη θέα.

Η μεζονέτα αποτελείται από 3 ορόφους και καλύπτει μια έκταση 365 τετραγωνικών μέτρων. Στο υπόγειο υπάρχει γκαράζ, αποθηκευτικοί χώροι, λουτρό αλλά και εσωτερική πισίνα.

Στο ισόγειο υπάρχει καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα και ένα λουτρό. Στον πρώτο όροφο, 3 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά.

Δείτε το βίντεο:

 



 

Δείτε επίσης:

Αγωγή στην Αναστασοπούλου καταθέτει ο Φιλιππίδης – Οι δηλώσεις που τον εξόργισαν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This