Μαίρη Παναγάκου: «Αυτό ώθησε τον γιο μου στην αυτοκτονία, ήταν άξιος, με φιλανθρωπικό έργο»

Όλα όσα είπε η γνωστή μαγείρισσα για τον γιο της, που έβαλε τέλος στην ζωή του

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η Μάνη από την είδηση ότι ο 42χρονος γιος γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο Αντώνης Παναγάκος έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και πάτησε τη σκανδάλη, βυθίζοντας στην θλίψη την μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου, η οποία παλαιότερα εμφανιζόταν στις στήλες μαγειρικής τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μάνη, όπου μαζί με τον γιο της είχαν επιχείρηση με τουριστικά καταλύματα και εστιατόριο.

Η Μαίρη Παναγάκου, σε αναρτήσεις της στα social media, απέδωσε την αυτοκτονία του παιδιού της, στην δικαστική διαμάχη και τις κόντρες που είχε ο γιος της με συγχωριανούς τους. Μια πρόσφατη δικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ισχυρίζεται η μαγείρισσα, ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» για εκείνον, που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλλίτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες”! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιόν θα αγκαλιάζω, ποιόν θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει”; ποιός θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; », γράφει σε μια από τις αναρτήσεις της η Μαίρη Παναγάκου.

«Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί»

Η Μαρία Παναγάκου μίλησε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτήρα του παιδιού της, όσο και στην δικαστική διαμάχη για ρευματοκλοπή από έναν ναό, με κατηγορούμενο τον 42χρονος, που φαίνεται πως λειτούργησε καταλυτικά στην απόφαση του να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

«Καλό ταξίδι, εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης «έφυγε», ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές» είπε και συνέχισε:

«Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη ένα δικαστήριο, απ’ τη μια τον έβαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και απ’ την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή. Τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν, γιατί αν ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου. Ένα ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ‘17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να είχε η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα. Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους».

Και στην συνέχεια τόνισε: «Οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς, και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αερόπολης. Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης-Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες.Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα, κι αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν προλάβανε…».



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This