Το Σάββατο το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Γιατί είναι ο τάφος του καλυμμένος με νάιλον...

Must Read

Συμπληρώνονται 40 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση.

Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στις 11 το πρωί, όπως γνωστοποιεί με δελτίο Τύπου το προσωπικό γραφείο της τέως βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθεί γεύμα, αλλά ένα ευχαριστήριο καφέ, πιθανότατα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Στο τάφο του τέως στο Τατόι θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά, την Κυριακή, και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, τρισάγιο.

Οι εργασίες για τον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις ημέρες, καθώς η κακοκαιρία τις καθυστέρησε.

Ήδη είναι έτοιμα τα καλούπια για να τοποθετηθούν τα μάρμαρα με την επιγραφή και ο τάφος έχει καλυφθεί με νάιλον για να σταθεί το τσιμέντο καλύτερα.




Στο σημείο υπάρχει ακόμα το στεφάνι της συζύγου του Άννας Μαρίας και μία λάμπα με παραφινέλαιο που λειτουργεί ως καντήλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This