ΕΟΠΥΥ: Φορείς της Πρωτοβάθμιας Υγείας καταγγέλλουν τη Θεανώ Καρποδίνη για σπατάλες

Για «μιζέρια» και «μικροπρέπεια» κατηγορεί τους καταγγέλλοντες η πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ...

Must Read

Νέες εντάσεις στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, με εκπροσώπους των Διαγνωστικών Κέντρων να κατηγορούν την πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, για σπατάλες στις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινή ανακοίνωσή τους, οι φορείς της Πρωτοβάθμιας Υγείας υποστηρίζουν ότι ο Οργανισμός «κούρεψε» από τους εργαστηριακούς και κλινικοεργαστηριακούς γιατρούς και τα πολυϊατρεία και «σπαταλά χρήματα σε γιορτές και εκδηλώσεις», με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυσή του. «Το πάρτυ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ το έχουν πληρώσει ακριβά οι γιατροί και τα πολυϊατρεία!», προσθέτουν.

Από την πλευρά της, η… φρεσκοδιορισμένη πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ απαντά πως «είναι μίζερο να ασχολούμαστε με κάποιους που, αντί να στηρίζουν τον Οργανισμό και τους 11 εκατομμύρια πολίτες, από τους οποίους ανταμείβονται, απαιτούν να μη γιορτάσουμε και προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν την επετειακή μας εκδήλωση για μικροπρεπείς συνδικαλιστικούς λόγους».

Παράνομη

Θυμίζουμε πως η τοποθέτηση της Θεανώς Καρποδίνη στην προεδρεία του Οργανισμού έχει καταγγελθεί ως παράνομη, καθώς κατείχε θέση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τη εν λόγω καταγγελία να αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η τοποθέτηση της κυρίας Καρποδίνη είναι μια πράξη που στερείται πολιτικής ηθικής, διότι η ίδια αποτελεί ένα ακόμα γαλάζιο στέλεχος που θήτευσε στη θέση της πρώην ειδικής συμβούλου του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, ενώ διορίστηκε στον ΕΟΠΥΥ, αν και στον σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατέλαβε την 11η θέση (και έπειτα από αναθεώρηση του πίνακα κατετάγη όγδοη)».

Να σημειωθεί πως ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ διεξάγεται στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, στο Πολεμικό Μουσείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This