Διανομή φαγητού αλλά και… κοκαΐνης από ντελιβερά στη Ρόδο

Ο 41χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία

Must Read

Έναν ευφάνταστο και αν μη τι άλλο πρωτότυπο τρόπο να διανέμει ναρκωτικά σκαρφίστηκε ένας ντελιβεράς στη Ρόδο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Αλβανός ντελιβεράς εκτός από φαγητό διακινούσε και κοκαΐνη! 

H εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε χθες διώξεις εις βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών υπό την μορφή της κατοχής και αποθήκευσης και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού Ανακριτή Ρόδου. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 20 Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πληροφορήθηκαν πως ο  41χρονος, κάτοικος Αφάντου, διανομέας γρήγορου φαγητού, κατέχει και να διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Αμέσως ο 41χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, από την οποία προέκυψε ότι διακινεί ναρκωτικά. Έπειτα από παρακολούθησή, διαπιστώθηκε πως μεταβαίνει συχνά με τη μοτοσυκλέτα του, σε δύσβατη και απομονωμένη περιοχή, πλησίον της Ιεράς Μονής Παναγίας Παραμυθίας, όπου και παραμένει για λίγα λεπτά της ώρας και κατόπιν επιστρέφει στο σπίτι του.

Στις 16 Φεβρουαρίου οι αστυνομικοί είδαν τον κατηγορούμενο να σταθμεύει την μοτοσυκλέτα του, να συνεχίζει πεζός σε πυκνόφυτη αγροτική περιοχή και να απορρίπτει στο έδαφος δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες τυλιγμένες με μονωτική ταινία.

Μόλις  απομακρύνθηκε από το σημείο, διαπίστωσαν πως οι δύο συσκευασίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 109,4 γραμμαρίων.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This