Κιβωτός του Κόσμου: «Πλησίασαν τον 15χρονο να αλλάξει την κατάθεσή του», λέει ο δικηγόρος του

«Επιτέλους, ο πατέρας Αντώνιος πρέπει να απολογηθεί», τόνισε

Must Read

Την αποκάλυψη ότι άτομα που φιλοξενούνταν και εργάζονταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» προσέγγισαν τον 15χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου για ασέλγεια ώστε να αλλάξει την κατάθεσή του έκανε ο δικηγόρος του ανήλικου.

«Υπήρξαν παιδιά που ζούσαν παλιότερα στη δομή τα οποία τον προσέγγισαν και ήθελαν να αλλάξει την κατάθεση που έδωσε εναντίον του πατέρα Αντωνίου. Το ίδιο έκαναν και εργαζόμενοι της δομής» ανέφερε στον ΣΚΑΙ.

Επίσης είπε πως «από τις 9 Φεβρουαρίου έχουν κατατεθεί στην εισαγγελία περιστατικό ξυλοδαρμού ενός ατόμου προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του».

Ο ίδιος δήλωσε αγανακτισμένος για το γεγονός ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει ακόμα απολογηθεί. Να σημειωθεί πως ο ιερωμένος πήρε ακόμα μια αναβολή για την απολογία του η οποία θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου.

«Να υπάρξει κάθαρση για αυτήν την υπόθεση. Επιτέλους η προθεσμία του πατέρα Αντωνίου να λήξει. Τα παιδιά είναι ευάλωτα. Αυτά τα παιδιά είναι βασανισμένα, δεν έχουν να φάνε» τόνισε o δικηγόρος του 15χρονου.

Ο πατέρας Αντώνιος θα απολογηθεί ως ύποπτος για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει και οι λογαριασμοί του, αφού βρέθηκαν μεγάλα ποσά. Όπως διαπιστώθηκε το 2018 υπήρχαν συνολικές καταθέσεις ύψους 150.000 δολαρίων, ενώ το 2019 οι συνολικές καταθέσεις ήταν 113.000 δολάρια.

Η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας θα διευρυνθεί αν βρεθούν και άλλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από την οικονομική κατάσταση τόσο του ίδιου, όσο και της πρεσβυτέρας.

Το υπόμνημα του πατέρα Αντώνιου θα εκπονήσουν τρεις δικηγόροι και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί αναμένεται να εστιάσει σε τρία σημεία: στους ακριβείς χρόνους που τελέστηκαν τα καταγγελλόμενα, τη σχέση που είχε ο πατέρας Αντώνιος με τον 19χρονο που άνοιξε τον «ασκό» των καταγγελιών και το ημερολόγιο κινήσεων της Κιβωτού του Κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This