«Θαύμα» στο Αττικόν: Μόλις 19 ράντζα στη χθεσινή εφημερία!

Πόσο, όμως, θα διαρκέσει η αποσυμπίεση;

Must Read

Μόλις 19 ράντζα αναπτύχθηκαν χθες στο νοσοκομείο «Αττικόν» το οποίο, το περασμένο χρονικό διάστημα, παρουσίαζε μια εικόνα ντροπής καθώς όλοι οι χώροι είχαν αναπτυχθεί με ράντζα τα οποία είχαν φτάσει σε συνολικό αριθμό τα 100!

Η προσέλευση χθες στο νοσοκομείο, που είχε εφημερία, ήταν τεράστια καθώς κατέφτασαν πάνω από 1000 άτομα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Φαίνεται πως το σχέδιο για την εξομάλυνση της κατάστασης λειτούργησε τουλάχιστον αυτή τη φορά. Το Αττικόν είχε περίπου 900 προσελεύσεις σε κάθε γενική εφημερία του και πάνω από 100 ράντζα σταθερά (περίπου 119 τον Ιανουάριο). Χαρακτηριστικά στην εφημερία της 18ης Ιανουαρίου αναπτύχθηκαν 122 ράντζα, ενώ στην εφημερία της 11ης Φεβρουαρίου υπήρχαν 39 ράντζα και 47 στην εφημερία της περασμένης Τετάρτης.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που είχε επίσης εφημερία, κατέφτασαν 604 περιστατικά και δεν υπήρξε ανάπτυξη ράντζων. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This