«Φιλήσυχος νέος. Δεν έμπλεκε σε καβγάδες»: Όσα αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του μπαρ για τη δολοφονία στη Μύκονο

Εντός της ημέρας ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την άγρια δολοφονία ενός 34χρονου υπηκόου Αλβανίας από 35χρονο ημεδαπό, γνωστό επιχειρηματία του νησιού.

Το περιστατικό ερευνάται καθώς οι πρώτες πληροφορίες μπορεί να αναφέρουν πως έγινε για τα μάτια μίας κοπέλας, ωστόσο δεν αποκλείεται το φονικό να ήταν αποτέλεσμα ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν θύτης και θύμα στον τομέα του τουρισμού. Το θύμα φέρεται να είχε πριν από 2 χρόνια σχέση με την κοπέλα για την οποία φέρεται να έγινε ο καυγάς και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την πείραξε όταν την είδε στο μπαρ, με αποτέλεσμα ο νυν σύντροφός της να αντιδράσει.

Για τη δολοφονία μίλησε η ιδιοκτήτρια του μπαρ όπου ξεκίνησε η ένταση. «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους.

 






Είχαν θέματα μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πώς. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς πού έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον». Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδες. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια». Εντός της ημέρας ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς πως η δολοφονία δεν ήταν έγκλημα πάθους, όπως είχε φανεί αρχικά.

 




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This