Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: «Παράπλευρη απώλεια» ο νεκρός στο καφέ με ναργιλέδες!

Παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, όταν τόν πυροβόλησαν

Must Read

Δεδομένο θεωρείται ότι ο άνδρας που κατέληξε μετά από πυροβολισμούς σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, αποτελεί «παράπλευρη απώλεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι ο νεκρός δεν ήταν ο στόχος των δραστών.

Για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, βρέθηκε ο άτυχος άνδρας στην επίμαχη καφετέρια. Ήταν ο λάθος άνθρωπος, στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Το θύμα βρίσκονταν στο μαγαζί ως ένας απλός θαμώνας που απολάμβανε με την παρέα του τηλεόραση κάνοντας ναργιλέ. Τότε, ήταν που μπήκαν στο μαγαζί ξαφνικά τέσσερις άνδρες και κάθισαν σε έναν vip χώρο. Στη συνέχεια, ακολούθησαν άλλοι τρεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρες αλβανικής καταγωγής. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ τους. Τότε, ένας από την παρέα των επτά, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννιά φορές με μία από τις σφαίρες να καταλήγει στην ωμοπλάτη ενός ατόμου που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι και δεν είχε σχέση μαζί τους. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, καθώς πάνω του δεν είχε ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο, είχε χάσει πολύ αίμα και μετά από λίγη ώρα κατέληξε. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε από το σημείο με όχημα μεγάλου κυβισμού, αναπτύσσοντας υψηλή ταχύτητα. Στο σημείο της επίθεσης έχουν εντοπιστεί εννέα κάλυκες και έξω από το μαγαζί που έγινε το φονικό οι Αρχές έχουν βρει τα αυτοκίνητα της επταμελούς παρέας. Πρόκειται για αμερικανικά jeep μεγάλης αξίας. 

 




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This