Πάτρα: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε νήπιο – Σε έλλειψη τα προληπτικά φάρμακα που ζητούν οι γονείς!

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στην Πάτρα ανάμεσα στους γονείς 40 νηπίων που ψάχνουν εναγωνίως στα φαρμακεία για την προληπτική αγωγή που συνέστησαν οι παιδίατροι να χορηγήσουν στα παιδιά τους μετά το κρούσμα μηνιγγίτιδας που εμφανίστηκε στο νηπιαγωγείο που πηγαίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, αρχικά υπήρχε μεγάλη αναταραχή όταν έγινε γνωστό το κρούσμα της νόσου που παρουσιάστηκε σε ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Το παιδί διαγνώστηκε με μηνιγγιτιδόκοκκο και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παίδων της πόλης. Τώρα είναι καλά στη υγεία του.

Ωστόσο, οι παιδίατροι συνέστησαν στους γονείς να πάρουν προληπτικά αγωγή.

Οι γονείς έσπευσαν στα φαρμακεία της πόλης, ωστόσο, γρήγορα διαπίστωσαν ότι τα φάρμακα βρίσκονται σε έλλειψη. Όταν μαθεύτηκε αυτό, πέρασαν δύο 24ωρα αγωνίας και χρειάστηκε να ψάξουν το φάρμακο σε φαρμακεία γειτονικών πόλεων, όπως στον Πύργο και το Αγρίνιο.

Το θέμα ανέλαβε η περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και σήμερα κιόλας το θέμα θα λυθεί καθώς έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαιτούμενες δόσεις για να χορηγηθεί στα 40 παιδιά.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This