Ανάμεσα σε κορυφαίους προορισμούς για ερωτικό μήνα του μέλιτος δύο ελληνικά νησιά!

Must Read

Υπάρχουν αμέτρητα μέρη ανά τον κόσμο όπου ένα νιόπαντρο ζευγάρι μπορεί να απολαύσει το μήνα του μέλιτος. Η ταξιδιωτική εταιρία Kuoni έχοντας αναλύσει στα TikTok συγκεκριμένα hashtags, κατέληξε στο μέρος της Ευρώπης που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο trend στο κεφάλαιο αυτό.

Εξωτικά νησιά, Σεϋχέλλες και Μαλδίβες μπορεί να έχουν γίνει συνώνυμα αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού, ωστόσο, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ταξιδιωτική έρευνα, σήμερα πρωταγωνιστεί στις τάσεις ένας διαφορετικός, ευρωπαϊκός προορισμός ο οποίος έχει αποδεδειγμένα κλέψει την καρδιά των νιόπαντρων. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το Παρίσι! Η «πόλη του έρωτα» δε θα μπορούσε να μην κατέχει αυτήν τη ξεχωριστή θέση στον κόσμο του υπέρμετρου ρομαντισμού.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο ελληνικός ρομαντισμός ακολουθεί δεύτερος μετά το Παρίσι, με τη Σαντορίνη να συγκεντρώνει 125.000 views στη συγκεκριμένη αναζήτηση ετικέτας! Μάλιστα, η Ελλάδα απέδειξε την επιρροή της στα ερωτευμένα ζευγάρια, αφού λίγο παρακάτω, στη θέση 11, βλέπουμε ένα ακόμη νησί να πρωταγωνιστεί για την ερωτική της αύρα, την Μύκονο.

Την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει η Ιταλία, η οποία με τρία εντυπωσιακά μέρη επιβάλει περίτεχνα τη δική της φινέτσα μέσα από τα Ποζιτάνο, Ρώμη και Αμάλφι. Ιδού, λοιπόν, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη:

1. Παρίσι, Γαλλία
2. Σαντορίνη, Ελλάδα
3. Ποζιτάνο, Ιταλία
4. Ρώμη, Ιταλία
5. Αμάλφι, Ιταλία
6. Τοσκάνη, Ιταλία
7. Αμβούργο, Γερμανία
8. Βερολίνο, Γερμανία
9. Μόσχα, Ρωσία
10. Βενετία, Ιταλία
11. Μύκονος, Ελλάδα
12. Λίμνη Κόμο, Ιταλία
13. Βαρκελώνη, Ισπανία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This