Συνελήφθησαν για ναρκωτικά δύο φίλες του 18χρονου που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα!

O νεαρός φιλοξενούνταν στο δωμάτιο των κοριτσιών όπου ΄έκανε χρήση κάνναβης

Must Read

Αναπάντεχη εξέλιξη πήρε η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 18χρονου ο οποίος χθες το βράδυ έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ενός ξενοδοχείου στην Πάτρα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός κινδύνου αλλά με κατάγματα σε όλο το σώμα τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο συνομήλικες φίλες του νεαρού για κατοχή ναρκωτικών! 

Κατά την έρευνα των αστυνομικών που διερευνούσαν τις συνθήκες του περιστατικού, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος νεαρός είχε κάνει χρήση κάνναβης στο δωμάτιο των δύο κοριτσιών και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων!

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο που είχαν νοικιάσει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και έβγαλαν λαβράκι καθώς βρήκαν στην κατοχή τους κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου και ένα μεταλλικό τρίφτη καπνού!

Οι δύο 18χρονες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με προφορική εντολή της οποίας αφέθηκαν ελεύθερες.

Πως έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με πηγές ο 18χρονος φιλοξενούνταν στο δωμάτιο των δύο φίλων του και πριν την πτώση του φέρεται να είχε λεκτική αντιπαράθεση με μία από τις δύο κοπέλες.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 χθες το βράδυ.

Μετά την πτώση και την μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο ειδοποιήθηκαν οι γονείς του από την Αθήνα και έσπευσαν στην Πάτρα.

Ποιος είναι ο 18χρονος

Στο μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον νεαρό.

Ο 18χρονος μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη όπως και τα δύο κορίτσια που συνελήφθησαν.

Είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας των Τραχώνων Αλίμου. 

Εξαιτίας του περιστατικού αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.

Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This