Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Σάκη: «Μη τρέχετε, μη κάνετε άλλους γονείς να κλάψουν»

Το μήνυμα του συντετριμμένου πατέρα λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στον γιο του

Must Read

Θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση ότι ακόμα ένα παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος Αθανάσιος (Σάκης) Μπουτουράκης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε τοίχο αυλής, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει τη ζωή του.

Με τρεμάμενη φωνή, λίγες ώρες προτού πει το τελευταίο αντίο στο παιδί του, ο πατέρας του 26χρονου πρόεδρος της κοινότητας Περιβολακίου, Ζωγράφος Μπουτουράκης, στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους τους οδηγούς:

«Ο γιος μας οδηγούσε και πρέπει να κοιμήθηκε στο τιμόνι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Όσοι οδηγούν να μη τρέχουν, να μη κάνουν άλλες μανάδες και πατεράδες να κλάψουν, δε μπορώ να πω κάτι άλλο, αυτό να πείτε στον κόσμο» ανέφερε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 26χρονου.

«Δεν υφίσταται μεγαλύτερος πόνος από το να οδηγούν γονείς το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Περιβολακίου κ. Ζωγράφο Μπουτουράκη και την οικογένειά του στο βαρύ τους πένθος», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Περιβολάκι.

Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, το Τμήμα Τροχαίας Λητής διενεργεί προανάκριση.

Δείτε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 26χρονο – Όχημα προσέκρουσε σε αυλότοιχο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This