Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για την έλλειψη σηματοδότησης στον προαστιακό

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την επιβεβαίωση από υπάλληλο των σιδηροδρόμων ότι σε μέρος του τμήματος του προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση. Οι καταγγελίες είχαν ως αποτέλεσμα  την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου, ο οποίος έδωσε εντολή για κατεπείγουσα έρευνα.

Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, ο οποίος θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν όλα όσα καταγγέλθηκαν και απειλούν την ασφάλεια των πολιτών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί το αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Η καταγγελία

Ο «ασκός του Αιόλου» έχει ανοίξει μετά την πρωτοφανή εθνική τραγωδία με την σύγκρουση των τραίνων στη Λάρισα καθώς οι καταγγελίες για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου έχουν ξεκινήσει να πέφτουν «βροχή».

Μια από τις σοβαρές καταγγελίες επιβεβαίωσε, ο Ηλίας Τρευλός, μέλος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών,δηλαδή, ότι μέρος της διαδρομής από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα δεν διαθέτει επαρκή σηματοδότηση!

«Ένα κομμάτι λειτουργεί, ένα κομμάτι όχι στον άξονα αυτό. Αλλά ακόμα και να λειτουργούσε αυτό το κομμάτι, δε λύνεται το πρόβλημα. Ο έλεγχος της κυκλοφορίας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με κάποια χιλιόμετρα, πρέπει να είναι το σύνολό του σε πλήρη λειτουργία και να υπάρχει στο κέντρο ελέγχου η συνολική εικόνα για το πού βρίσκεται η κάθε αμαξοστοιχία», είπε ο κ. Τρευλός, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης:

Πρώην παίκτρια του Big Brother σώθηκε από τα φλεγόμενα βαγόνια: «Τη μια στιγμή γελάγαμε και την άλλη άκουγα ουρλιαχτά»
 
Ξέσπασε σε κλάματα για την τραγωδία πρώην εκπαιδευτής μηχανοδηγών: «Δεν έπρεπε να αφήσουν μόνο του τον άπειρο σταθμάρχη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This