Νεκρός κάτω από τις λαμαρίνες των τρένων ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ανείπωτος πόνος για το νεαρό παλικάρι που εντοπίστηκε νεκρό

Must Read

Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, τον οποίο αναζητούσαν με αγωνία η οικογένεια και οι φίλοι του μετά το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Υπάτου έχασε τη ζωή του μετά από τη σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα, με την πρώην ομάδα του τον Θεσπρωτό να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού για τον χαμό του 22χρονου:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.
Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο!»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This