Θρήνος: Στους 57 έφτασαν οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη

Σήμερα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο ακόμα 14 απανθρακωμένες σοροί

Must Read

Μονάχα θλίψη κα ένα τεράστιο «γιατί;» προκαλεί η είδηση ότι αυξήθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες ο αριθμός των θυμάτων, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε έξω από τα Τέμπη, στη Λάρισα.

Η πρωινή ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «έδινε» 46 νεκρούς αν και από το γραφείο τύπου είχε γίνει αναφορά για 47. Όπως και να έχει, πάντως, οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 57, σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Εκτός από τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων, η ίδια είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm πως σήμερα, Πέμπτη έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί, ενώ χθες, Τετάρτη μεταφέρθηκαν ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί.

Παράλληλα, ανέφερε και μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια πως έχουν ξεπεράσει τους 10 οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο. 

«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους», ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Την ίδια στιγμή,  54 τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με τους έξι από αυτούς να είναι διασωληνωμένοι και σε σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τους τραυματίες, 21 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (14 στο ΑΧΕΠΑ, 3 στο «Γεννηματάς») και της Θεσσαλίας, 2 στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και άλλοι 2 στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας. Η κατάσταση των σχεδόν 35 τραυματιών που νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας -εκτός από όσους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ- είναι διαχειρίσιμη.

Δείτε επίσης:

Τέμπη: «Έβαλα 32χρονο κορίτσι για δουλειά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και βρέθηκε απανθρακωμένο»

Είναι «λάθη» οι νεκροί μας κύριε Μητσοτάκη; Σε οικτίρω κύριε Μητσοτάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This