Σε εξέλιξη η σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη

Tην κινητοποίηση διοργάνωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους»

Must Read

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η προγραμματισμένη για σήμερα σιωπηρή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στη διαμαρτυρία, την οποία διοργάνωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους», συμμετέχουν φοιτητές, αλλά και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια, για να κατευθυνθούν κατόπιν προς τη Βουλή και την Πλατεία Συντάγματος. Στην ανακοίνωσή της, η συλλογικότητα ανέφερε: «Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια. Συμμετέχουμε στην σιωπηρή διαμαρτυρία στις 3 Μαρτίου 2023, στο Σύνταγμα στις 19:00».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν γράψει στο δρόμο τη φράση «Πάρε με όταν φτάσεις» με αναμμένα κεριά, ενώ, βάσει σχετικής ανακοίνωσης της Κουμουνδούρου, το «παρών» στη σιωπηρή διαμαρτυρία δίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να έχει διακοπεί στην οδό Πανεπιστήμιου και στη λεωφόρο Αμαλίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν για το τραγικό δυστύχημα. Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Αθήνας με σχετική της δημοσίευση είχε καλέσει όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ υπήρχε κάλεσμα για συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This