Ποδοσφαιριστής στην Κρήτη έσωσε από βέβαιο πνιγμό γυναίκα που πάλευε με τα κύματα

Must Read

Τη ζωή της σε έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που κατάφερε να τη σώσει από βέβαιο πνιγμό, χρωστά μια γυναίκα στην Κρήτη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Δαμάστας (που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Ηρακλείου) Νεκτάριος Τζουβάρας είναι και μέλος της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κρήτης «ΩΚΕΑΝΙΣ» και εργάζεται ως ναυαγοσώστης.

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ βρισκόταν στον ναυαγοσωστικό πύργο στην παραλία της Αρίνας, που βρίσκεται στην περιοχή του Καρτερού, είδε μία κοπέλα που κολυμπούσε να «πολεμάει» με τα κύματα. Όπως διαπίστωσε, η νεαρή γυναίκα κινδύνευε να πνιγεί καθώς η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη και ήδη είχε απομακρυνθεί από την ακτή, ενώ είχε πανικοβληθεί.

Αρνούνταν τη βοήθειά τους

Ο Νεκτάριος Τζουβάρας κάλεσε αμέσως το διασωστικό σκάφος «ΩΚΕΑΝΙΣ» που είχε πλήρωμα τον ναυαγοσώστη Αλκίνοο Παπανικολάου και τον χειριστή Μάνο Κλάδο, οι οποίοι πλησίασαν προσεκτικά την κοπέλα, καθώς υπήρχε έντονος κυματισμός. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια αρνιόταν πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια από τους δύο άντρες, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να την επιβιβάσουν στο σκάφος.

Όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η διάσωση της κολυμβήτριας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, ενώ βούτηξε και ο ίδιος στο νερό για να την παραλάβει από το σκάφος το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει την ακτή εύκολα, λόγω της φουρτούνας. Κατόπιν, τη μετέφερε στην παραλία όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This