Τέμπη: Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία, ο σταθμάρχης είχε στείλει σε λάθος ράγες και τον προαστιακό της Λάρισας!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο μηχανοδηγός του προαστιακού αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και επεσήμανε το λάθος, διορθώνοντάς το...

Must Read

Συνεχείς οι αποκαλύψεις για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, καθώς τα κανάλια αναζητούν απεγνωσμένα και την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να ρίξει «φως» στα αίτια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που -μέχρι στιγμής- έχει στοιχίσει τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ, νωρίτερα την Τρίτη 28 Φλεβάρη, ο κατηγορούμενος σταθμάρχης φέρεται να είχε κάνει το ίδιο λάθος και με άλλη αμαξοστοιχία. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν τη φρικιαστική μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, φέρεται να κατηύθυνε και τον προαστιακό της Λάρισας σε λάθος ράγες! Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, ο μηχανοδηγός του προαστιακού αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και αφού επεσήμανε το λάθος κατόπιν έκανε όπισθεν, προκειμένου να επανέλθει στη σωστή γραμμή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε και το καταγραφικό ενός εκ των δύο τρένων, χωρίς να έχει, επί του παρόντος, διευκρινιστεί το σε ποια από τις  δύο αμαξοστοιχίες ανήκει, ενώ, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται, επίσης, οι συνομιλίες μεταξύ του αδικοχαμένου μηχανοδηγού του Intercity και του σταθμάρχη Λάρισας.

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, τελικά, την Κυριακή στις 11 το πρωί, καθώς, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Στέφανο Πατζαρτζίδη, «υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία υποχρεώνουν να παρθεί νέα προθεσμία για αύριο». «Είναι πολύτιμη δουλειά των ΜΜΕ και χωρίς την βοήθεια της δημοσιογραφικής έρευνας αυτή η υπόθεση δεν θα έπαιρνε τον δρόμο που έπρεπε να πάρει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος του σταθμάρχης, ευχαριστώντας τα ΜΜΕ εκ μέρους του πελάτη του.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This