Καταγγελίες-«βόμβα» για τον πανελλαδικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ!

Για ποια μεγάλα προβλήματα μιλούν οι καταγγέλλοντες

Must Read

Με μειωμένη συμμετοχή και προβλήματα στη διαδικασία διενεργήθηκε το περασμένο Σάββατο ο μεγάλος πανελλαδικός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στα 527 εξεταστικά κέντρα, σε 44 Περιφερειακές Ενότητες, προσήλθαν για να εξεταστούν 76.799 υποψήφιοι (ποσοστό συμμετοχής 71%).

Διαγωνιζόμενοι κατήγγειλαν ότι σε αρκετά εξεταστικά κέντρα τα θέματα δόθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση -κάτι που παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ-, ενώ πρόβλημα δημιουργήθηκε και με τις ψηφιακές ταυτότητες. Τέλος, υποψήφιοι που στα εξεταστικά κέντρα έφτασαν γύρω στις 8.30 δεν τους επετράπη η είσοδος για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, με τους ίδιους να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά. Όπως υποστηρίζουν, δεν έλαβαν ειδοποίηση από το ΑΣΕΠ για την ώρα προσέλευσης στα εξεταστικά κέντρα, πέρα από το μήνυμα για την ώρα εξέτασης στις 9 το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου σημείωσε: «Γίνομαι δέκτης παραπόνων υποψηφίων για προβλήματα και καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν κατά την αναπαραγωγή των θεμάτων σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα, μολονότι αυτά απεστάλησαν στα σχολεία με απόλυτη χρονική συνέπεια. Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού και εγώ θα τα μελετήσουμε με τη δέουσα προσοχή μόλις σχηματίσουμε πλήρη εικόνα από τις αναφορές των προέδρων των εξεταστικών κέντρων. Είναι αυτονόητο ότι μετά την ολοκλήρωση έκδοσης των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσουμε, όπως πάντα πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μια διαδικασία αξιολόγησης σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This