Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στο μοιραίο Intercity

Must Read

Στις 56 ανέρχονται οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε και για τον 33χρονο από το Μπαγκλαντές που είχε κατέβει στην Αθήνα και γυρνούσε στην Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας ήταν ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία, τα στοιχεία του οποίου δεν είχαν ταυτοποιηθεί, αλλά τελικά κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του και ταυτοποιήθηκε με βιολογικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος. Κατά τον κ. Χατζάκο, ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του, ομοεθνής, ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.

Όπως ανέφεραν φίλοι του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 33χρονος ζούσε περί τα δέκα χρόνια στην Ελλάδα κι έβγαζε το ψωμί του, πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).

Τώρα, πλέον, μένει μία σορός που δεν έχει ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα, φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής και τα ίχνη της χάθηκαν από το βράδυ της Τρίτης.

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 20 τραυματίες

Τον απολογισμό της κατάστασης των τραυματιών από το δυστύχημα στα Τέμπη κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της Ομοσπονδίας, έξι 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν στα νοσοκομεία παραμένουν 20 ασθενείς, με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας.

Ειδικότερα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύονται 13 άτομα, εκ των οποίων τα 4 στη ΜΕΘ. Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση των νοσηλευομένων στις κλινικές χαρακτηρίζεται καλή.

Στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 4 τραυματίες στις κλινικές, επίσης σε καλή κατάσταση, και ένας ασθενής στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Άλλοι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων Παπανικολάου και Παπαγεωργίου, σε σταθερή βελτιωμένη κατάσταση και οι δύο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This