Τι κι αν τάζουν στους αστυνομικούς! Δεν θέλουν να έρθουν στην Αθήνα για να ενταχθούν στους «Πάνθηρες»

Must Read

Πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία να πείσει τους αστυνομικούς που υπηρετούν στις Διευθύνσεις της Επικράτειας να μετακινηθούν στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθούν στους λεγόμενους «Πάνθηρες», ομάδα που έχει στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας στις γειτονιές της Αθήνας και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με το nantiareport.gr, δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση από τους ενστόλους για να μετακινηθούν στην Αθήνα και έτσι οι επιτελείς της Αστυνομίας διαβίβασαν εντολή προς τις Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις για τρίμηνη μετακίνηση των αστυνομικών.

Για να υπάρξει όμως και το αντίστοιχο δέλεαρ, η διαταγή αναφέρει ρητά πως θα υπάρξει ανταποδοτικό όφελος με δαπάνη του Δημοσίου για τουλάχιστον τρεις μήνες, που σημαίνει έως τις αρχές του 2020.

Το ανταποδοτικό όφελος θα δοθεί ως δέλεαρ σε όσους αποφασίσουν να μετακινηθούν στην Αθήνα και ενταχθούν στους «Πάνθηρες», καθώς έως το τέλος του χρόνου υπάρχουν δύο γεγονότα στα οποία η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να ανταποκριθεί με ενισχυμένη επιχειρησιακή δύναμη: η επέτειος του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί επιθυμούν να επιστρέψουν στις περιοχές εντοπιότητάς τους, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θα αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα ενίσχυσης της ομάδας των «Πανθήρων», ενώ ακόμα και το οικονομικό κίνητρο προς το παρόν δεν είναι βέβαιο πως θα έχει την ανταπόδοση που επιθυμούν στην Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δαπάνη του Δημοσίου αφορά τη διανομή των αστυνομικών της Περιφέρειας αλλά και τα έξοδα διατροφής τους για τους τρεις μήνες που θα βρίσκονται στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This