Σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων: «Τον σταθμάρχη Λάρισας τον φοβόμασταν γιατί ήταν επιπόλαιος»

Must Read

Αναφορά στον σταθμάρχη της Λάρισας έκανε ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων, τονίζοντας πως όλοι τον φοβόντουσαν, αφού ήταν άπειρος και επιπόλαιος, όπως τον χαρακτήρισε. «Εγώ φώναζα αλλά κανείς δεν με άκουγε» είπε, ενώ χρησιμοποίησε τη φράση «όλα λάθος» για τις κινήσεις του σταθμάρχη Λάρισας.

«Όλα λάθος. Ο σταθμάρχης δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχε ξεχασμένο το κλειδί. Δεν πάει να πει ό,τι θέλει. Ξεχασμένο ήταν το κλειδί, τελείωσε. Δεν μπορεί να πει ψέματα ότι δεν το ξέχασε» ανέφερε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Ξέχασε να το επαναφέρει στη θέση του, τη διαγώνιο, αν την επανέφερε στην ευθεία, θα έφευγε στην ευθεία το τρένο. Δεν το επανέφερε, ξέχασε να το επαναφέρει. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν πάει να πει ό,τι θέλει. Καταγράφονται όλα».

Ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων υποστηρίζει, δε, ότι έκανε λάθος και ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου καθώς, όπως λέει, θα έπρεπε να σταματήσει το Intercity 62 ή τουλάχιστον να κάνει αναγγελία ότι πήγαινε ανάποδα. «Πρώτα-πρώτα να σταματήσει. Δεν σταμάτησε. Αφού έφυγε αντίθετα έπρεπε να κάνει αναγγελία, ούτε εκεί έκανε αναγγελία. Και από τον Σταθμό του Ευαγγελισμού ακόμα και να έλεγε ότι “το 62 κυκλοφορεί αντίθετα για Νέοι Πόροι, θα άκουγε το εμπορικό μπροστά του, θα σωνόταν, δεν θα σκοτωνόταν κόσμος» είπε χαρακτηριστικά.

Έγγραφο με το αρχικό πρόγραμμα υπηρεσιών

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως προσκόμισε το έγγραφο με το αρχικό πρόγραμμα υπηρεσιών των σταθμαρχών που είχαν ορισθεί για τον μήνα Φεβρουάριο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα φέρεται να αναγράφονται συνολικά τρεις βάρδιες για το βράδυ της Τρίτης, οι οποίες ήταν 9ωρες: Πρωϊνή: 6.00 – 15.00, απογευματινή: 14.00 – 23.00, βραδινή: 22.00 – 7.00.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πρώτες βάρδιες προβλέπουν δύο μόνιμους σταθμάρχες, ενώ στην τρίτη και τελευταία προβλέπεται ένας. Αυτό που ερευνάται είναι μια καταγγελία που αναφέρει ότι ο απογευματινός σταθμάρχης έφυγε μισή ώρα νωρίτερα από τη λήξη της βάρδιας, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να είναι μόνος του λίγη ώρα πριν και τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος.

Η ανακριτρια που χειρίζεται τη σοβαρή υπόθεση, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υπέβαλε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον ηλεκτρονικό πίνακα που έχουν μπροστά τους οι σταθμάρχες και, μεταξύ άλλων, δείχνουν πού βρίσκεται κάθε τρένο, με τις λειτουργίες και τις ενδείξεις του, και τον σταθμάρχη να εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This