Ανθρωπιά από τα αδέλφια Χατζηιωάννου

Στέλιος και Κλέλια στηρίζουν τις οικογένειες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

Must Read

H τραγική σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη είναι ένα γεγονός που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινωνία.

Το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου παρακολουθεί με αγωνία συνεχώς τις εξελίξεις και επιθυμεί να σταθεί έμπρακτα δίπλα στις οικογένειες των θανόντων. Γι’ αυτόν τον λόγο, αντίστοιχα με τη δράση που πραγματοποίησε το ίδρυμα το 2018 με την τραγωδία στο Μάτι, ανακοίνωσε την άμεση χρηματική δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για τις άμεσες ανάγκες των πλησιέστερων συγγενών των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα από το συγκεκριμένο δυστύχημα.

Στέλιος Χατζηιωάννου

Ο γνωστός ευαισθητοποιημένος επιχειρηματίας -μα, πάνω από όλα πατέρας- sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μάς γέμισε ανείπωτη θλίψη. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θανόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Γνωρίζω πολύ καλά πως η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ωστόσο, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών των θανόντων, προσφέροντας ένα άμεσο οικονομικό βοήθημα στους συγγενείς τους, ως μια ελάχιστη υποστήριξη σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Κλέλια Χατζηιωάννου

Παράλληλα με τον Στέλιο Χατζηιωάννου, η αγαπημένη του αδερφή Κλέλια, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, της Αννας και του Λουκά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook -συγκλονισμένη και με την ευχή να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο στην πατρίδα μας- επισημαίνει ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να προσφέρει στη μνήμη των θυμάτων, όπως έπραξε και ο αδερφός της, με βάση την ευαισθησία, την ανθρωπιά και τις αρχές που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους, τον αείμνηστο «βασιλιά των τάνκερ» Λουκά Χατζηιωάννου. Κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προσφέρει 12 υποτροφίες των 10.000 ευρώ, καθώς 12 ήταν οι φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Επίσης, έπειτα από επικοινωνία της με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, η ευαισθητοποιημένη κυρία της ναυτιλίας ανέλαβε την ανακαίνιση δυο πτερύγων στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, το Γενικό και το Πανεπιστημιακό.

Την ανακοίνωσή της η Κλέλια Χατζηιωάννου την ανέβασε συμβολικά στις 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, την ημέρα που οι μάνες του δράματος στα Τέμπη πενθούν τα αδικοχαμένα παιδιά τους και νέα κορίτσια, φοιτήτριες και επιστήμονες, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, τιμώντας άλλη μια φορά τον ρόλο της ως γυναίκας, μητέρας και συζύγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This