Ακρωτηριάστηκε 29χρονος μετά από ατύχημα στην Κρήτη – Νεκροί δύο άντρες από σύγκρουση στο Κιλκίς

Must Read

Το ένα του πόδι έχασε ένας 29χρονος ο οποίος τραυματίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε τροχαίο στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr,  ο νεαρός τραυματίστηκε βαρύτατα στο κάτω αριστερό άκρο, με αποτέλεσμα να επέλθει ο ακρωτηριασμός του από το ύψος του πέλματος.

Μετά το χειρουργείο, ο νεαρός,  διασωληνώθηκε και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Το τροχαίο σημειώθηκε τη συμβολή των οδών Μυλονογιάννη και Γρηγορίου πίσω από το Δημαρχείο Χανίων όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 29χρονος  συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Μάλιστα ο νεαρός οδηγός εκσφενδονίστηκε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, σπάζοντας το τζάμι.

Στο μεταξύ, στο Κιλκίς, τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν ένας 54χρονος και ένας 52χρονος.

Σήμερα τα ξημερώματα, οι άτυχοι άντρες, επέβαιναν σε ΙΧ όχημα, το οποίο οδηγούσε ο πρώτος και προκειμένου να αποφύγουν ακινητοποιημένο όχημα, βγήκαν εκτός πορείας και έπεσαν πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος, συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (11 Μαρτίου 2023) και ώρα 00.20 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και επέβαινε 52χρονος ημεδαπός, προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και του 52χρονου. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This