«Ο Θεός με φώτισε» – Σε κατάσταση σοκ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων που απέτρεψε μεγαλύτερη τραγωδία

Must Read

Μια τυχαία απόφαση που πήρε το μοιραίο βράδυ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων κατάφερε να αποτρέψει μια μεγαλύτερη τραγωδία στα Τέμπη με πολλούς περισσότερους νεκρούς. Η Ελένη, η σταθμάρχης των Νέων Πόρων απέτρεψε την σύγκρουση του Intercity με τον Προαστιακό, στον οποίο επέβαιναν σχεδόν 60 επιβάτες.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές και παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά από την φονική σύγκρουση των τρένων που έστειλε στον θάνατο τουλάχιστον 57 ανθρώπους, εκ των οποίων πολλοί φοιτητές και νέα παιδιά.

«Νιώθει να πνίγεται κάποιες στιγμές. Προσπαθεί όμως όλο αυτό το πράγμα να το ξεπεράσει, γιατί έχει ένα μωρό παιδί, έξι μηνών, και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο την κατάσταση που υπάρχει μέσα στο σπίτι της. Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και να μην φέρνει στο μυαλό της αυτά τα εφιαλτικά λεπτά που βίωσε» δήλωσε για τη νεαρή σταθμάρχη, άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

«Βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου άγχους και πρέπει να διαχειριστεί την οικογένειά της, για να μη μεταφέρει το βαρύ κλίμα στο σπίτι της καθώς είναι μητέρα βρέφους. Ακόμη δεν την έχουν καλέσει να καταθέσει» πρόσθεσε μιλώντας στο Live News.

Η γυναίκα που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδί της μονολογεί διαρκώς: «είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό». 

Σημειώνεται ότι η ίδια βρίσκεται σε αυτή τη θέση μόλις τρεις μήνες και δεν είχε εμπειρία. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This