Στο «κόκκινο» εδώ και τέσσερις μήνες η αγωνία για τον 34χρονο πατέρα από την Θεσσαλονίκη

Έκκληση κάνουν η μητέρα και η νύφη του να βρεθεί - Η άσχημη πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή της Α. Νικολούλη

Must Read

Μέσα στην αγωνία ζουν εδώ και τέσσερις μήνες από τον περασμένο Νοέμβριο, οι συγγενείς του 34χρονου Αράικ Αρουτινιάν ο οποίος αγνοείται από τις 10 Νοεμβρίου 2022, από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης όπου έμενε.

Ο πατέρας ενός αγοριού μόλις 10 χρόνων, ήταν βαθιά θρησκευόμενος και εργαζόταν ως τεχνίτης εικονοστασίων. Τελευταία όμως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και για να μη γίνεται βάρος στους συγγενείς του όπως έλεγε, προτίμησε να μένει μόνος του.

Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σκόρπια και το αυτοκίνητό του, ένα λευκό Hyundai, εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στην περιοχή του Κορδελιού, στα σύνορα με τον Εύοσμο.

Η έκκληση και η πληροφορία

Στην χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, οι συγγενείς του Αράικ απηύθυναν συγκινημένοι έκκληση στον κόσμο ώστε να μάθουν τι απέγινε.

Τηλεθεατές υπέδειξαν σημεία όπου μπορεί να βρίσκονται άτομα που μοιάζουν στον 34χρονο όμως οι εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. με τον Πρόεδρό τους Χρήστο Ράμο που έψαξαν μέσα στη νύχτα δεν κατάφεραν να τον βρουν.

Και ενώ μια μικρή ελπίδα υπάρχει στην οικογένεια του αγνοούμενου μία πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή τους «πάγωσε» όλους. Σύμφωνα με αυτή  κάποιος που γνώριζε τον αγνοούμενο, έλαβε ένα μήνυμα πως δε βρίσκεται στη ζωή….Για την πληροφορία αυτή, ενημερώθηκε η αστυνομία.

«Επιτέλους να βρεθεί»

Η νύφη και η μητέρα του αγνοούμενου, μίλησαν στο «Τούνελ» για τον δικό τους άνθρωπο.

«Πρέπει να μάθουμε επιτέλους τι έχει απογίνει αυτό το παιδί, είναι κρίμα. Ζωντανός είναι; Νεκρός είναι; Να βρεθεί… Δε γίνεται! Δεν θα ησυχάσει ποτέ η οικογένειά του που τον αναζητά. Μια ζωή θα τον ψάχνουν; Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι, με αυτή τη στεναχώρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη του και πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και εργατικός. Έμεναν πολλά χρόνια στην Περαία. Οι γονείς του είχαν μαγαζί εκεί. Αυτός δούλευε αρκετά χρόνια σε κατάστημα με ελαστικά. Γνώρισε την γυναίκα του, παντρεύτηκε, έκαναν ένα παιδάκι και ξεκίνησε να δουλεύει στα εκκλησάκια, καθώς ήταν πολύ θρησκευόμενος

Η ίδια αναφέρθηκε και στη μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ».

«Μας ενημερώσανε για την πληροφορία που ήρθε στην εκπομπή σας, ότι δηλαδή κάποια κυρία έστειλε ένα e-mail σε έναν φίλο του, ότι ο Αράικ δε ζει. Μας είπαν ότι γίνονται έρευνες και για ό,τι νεότερο θα μας ειδοποιήσουν

Η μητέρα του αγνοούμενου σηκώνει όλο το βάρος της οικογένειας, καθώς η νύφη της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Εξαφανίστηκε και πρέπει οπωσδήποτε να τον βρούμε, όπως και να ‘ναι. Ήταν πολύ καλός και ο χαρακτήρας του και όλα του. Ήταν πέντε χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ πήγαινε σχολείο. Για πολλά χρόνια έφτιαχνε εικονοστάσια, μικρά εκκλησάκια. Δούλευα μέρα – νύχτα και δεν τον έβλεπα συχνά, παρά μόνο τις Κυριακές. Έχει ένα αγοράκι μόλις 10 χρόνων. Εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε να ξεχαστεί, με την ελπίδα να βρεθεί ο πατέρας του», ανέφερε η μητέρα του.

Η νύφη του αγνοούμενου πιστεύει πως κάτι κακό του έχει συμβεί.

«Ήταν πολύ δεμένος με το παιδί του. Το αγαπούσε πάρα πολύ και ο μικρός τον αγαπάει. Η μητέρα του προσπαθεί να του εξηγήσει ότι μπορεί να έχει πάθει κάτι κακό ο μπαμπάς. Πρέπει να είναι προετοιμασμένος όπως και να έχει. Είναι 10 χρονών και πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα. Η μαμά του είναι πάρα πολύ καλή μαζί του. Έχει ταλαιπωρηθεί και η ίδια, είναι βαριά άρρωστη. Δίνει κι εκείνη τη δική της μάχη. Είχανε χωρίσει και τον είχε πάρει από κάτω. Δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Πιστεύω ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. Έχουν περάσει τρεις μήνες, δε γίνεται να μην έχει πάρει ένα τηλέφωνο. Δε θα άφηνε την οικογένειά του να στενοχωριέται»

Και προσθέτει: «Ή τον έχουνε σκοτώσει και τον έχουν θάψει κάπου ή δεν ξέρω, μόνο σ’ αυτό πάει το μυαλό μου. Εάν κάποιος κάτι ξέρει, ας μας καλέσει τουλάχιστον ανώνυμα, να μας δώσει ένα στοιχείο, ώστε να μπορέσουμε να το ψάξουμε περαιτέρω».

Συγκινημένη η μητέρα του 34χρονου λέει:

«Μακάρι να βρεθεί. Δεν ξέρουμε τι να πούμε στο παιδί του. Φεύγουμε, δε μιλάμε. Κάποιες φορές όταν βλέπει αυτοκίνητο, λέει “περιμένουμε να έρθει ο μπαμπάς”. Δέκα χρονών παιδί είναι, τι να κάνει; Δεν ξέρω, δεν ξέρω, τίποτα δεν ξέρω. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί όπως και να είναι. Παρακαλώ πολύ τον κόσμο εάν κάποιος τον έχει δει, να με λυπηθεί και να μιλήσει, ας πάρει έστω ένα τηλέφωνο και να μας ενημερώσει. Δε θέλω τίποτα άλλο. Δεν αντέχω άλλο. Παιδί μου ήταν…»

Οι μαρτυρίες

Η Ελεονόρα, νύφη του αγνοούμενου πατέρα, έχει γίνει η ίδια μαζί με τον άνδρα της και αδελφό του, ντέντεκτιβ, ερευνώντας στοιχεία, αξιολογώντας μαρτυρίες και ψάχνοντας για ένα σημάδι ζωής του. Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», αναφέρθηκε στις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει.

«Από την έρευνα που κάναμε στο σπίτι που έμενε, βρήκαμε μία τσάντα με ρούχα, την άδεια και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο. Ήταν όλα πεταμένα, παρατημένα μαζί με το διαβατήριό του. Τελευταίοι που τον είδαν, ήταν κάποιοι γείτονές του. Ό,τι έχουμε βρει, τα έχουμε βρει μόνοι μας. Αξιοποιούμε όποια μαρτυρία και αν μας έρχεται και τρέχουμε κατευθείαν να πάμε να την ερευνήσουμε. Κολλήσαμε παντού αφίσες. Ό,τι μπορούμε κάνουμε κι εμείς…»

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με δύο γείτονες και φίλους του αγνοούμενου, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν.

«Τελευταία φορά τον είδα στην ανηφόρα κοντά στο σπίτι. Ήταν με ένα κορίτσι το οποίο εγώ δεν ήξερα. Μετά από μία βδομάδα έμαθα πως εξαφανίστηκε. Το μυαλό μου πάει στο κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας, με τον άλλο φίλο να προσθέτει:

«Δε γνωρίζουμε τίποτα. Ψάξαμε παντού με τον αδελφό του, αλλά τίποτα.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ξέρουν ποιος έστειλε το μήνυμα ότι ο Αράικ δεν βρίσκεται στη ζωή, απάντησαν αρνητικά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This