Τι λένε κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αιχμηρή ανακοίνωση του Σκούμα 

Η απόφαση για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ ελήφθη από το ΚΥΣΕΑ

Must Read

Σε μια προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχολίασαν την αιχμηρή ανακοίνωση του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνου Σκούμα, επισημαίνοντας ότι η απόφαση απομακρυνσής του ελήφθη από το ΚΥΣΕΑ και θα πρέπει να γίνει σεβαστή.

«Η απόφαση για τον ορισμό νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ανήκει στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο με αυτή την αρμοδιότητα, το ΚΥΣΕΑ και πάρθηκε, ομόφωνα, με μόνο γνώμονα την βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών», ανέφεραν οι κύκλοι του υπουργείου αρχικά και πρόσθεσαν:

«Είναι κατανοητή ασφαλώς κι η ανθρώπινη πικρία αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστή η κυβερνητική απόφαση και ο συλλογικός στόχος της».

Αντίθετη άποψη φαίνεται πως έχει ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος νωρίτερα εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε λόγο για απαξίωση του ρόλου του στις τελευταίες κρίσεις, για «συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός».

Διαβάστε επίσης:

«Δεν θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός» – Επιστολή με αιχμές από τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Ξαφνική αλλαγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ: Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος αναλαμβάνει την θέση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This