Κι άλλο επεισόδιο σε σχολείο στην Κεφαλονιά: Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο 15χρονος μαθητής

Must Read

Προτού καλά καλά καταλάβουμε τι έγινε με το μαχαίρωμα μαθητή στην Αμαλιάδα, αποκαλύπτεται άλλο ένα άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών, αυτή τη φορά σε σχολείο της Κεφαλονιάς. Μάλιστα, ο ανήλικος του εν λόγω περιστατικού μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (29-10-2019) ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Χθες  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Μετά το περιστατικό συνεδρίασαν οι σύλλογοι διδασκόντων και των δύο σχολείων, ενώ έχει δοθεί και εντολή από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Δημήτρη Μαρκάτο, προς τους διευθυντές των δύο σχολείων, να πράξουν τα δέοντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

«Δίνουμε καθημερινά αγώνα, για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές στα σχολεία. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας, είτε μέσα, είτε έξω από τα σχολεία», τόνισε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμειών, Μαγδαληνή Αργεντάκη.

Πηγή: inkefalonia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This