Δραπετσώνα: Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά πληροφορίες για τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή

Must Read

Περισσότερα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην Δραπετσώνα και είχε ως συνέπεια να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση την σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, περίπου στις 5:35 το απόγευμα, στην Ακτή Ηετιώνιας (περιφερειακή οδός Δραπετσώνας), στο ύψος της πύλης Ε1, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Μία μοτοσικλέτα, μάρκας HONDA, χρώματος μωβ, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς, στα τηλέφωνα 210-4945135, 210-4949712, 210-4949713 και 210-4949715.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This