ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑποκάλυψη-σοκ για τον 62χρονο που πήγε να ανατινάξει τα παιδιά του: Ήταν χαπακωμένος!

Αποκάλυψη-σοκ για τον 62χρονο που πήγε να ανατινάξει τα παιδιά του: Ήταν χαπακωμένος!

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του» αναφέρει σε δηλώσεις του αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα αυτοκτονίας ενός πατέρα μαζί με τα δίδυμα αγγελούδια του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας φέρεται να κλείδωσε στο αυτοκίνητο τα παιδιά και να άνοιξε φιάλη υγραερίου, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο έδωσαν μάχη για να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου και να σώσουν τα παιδιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 62χρονος τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Είχε καταναλώσει αντιαρρυθμικά χάπια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει αναπτήρα. 

Οι δυο αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο μέρος όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα του 62χρονου αντιλήφθηκαν άμεσα το τι συνέβαινε. Χρησιμοποίησαν έναν κασμά και έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να βγάλουν από το όχημα τα δίδυμα αδερφάκια και και τον 62χρονο πατέρα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του. Ακόμη και μετά από ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. Αυτά τα χάπια που πήρε έριξαν τους παλμούς της καρδιάς του πολύ και δεν τον άφησαν να ανάψει τον αναπτήρα και να ανατινάξει το αυτοκίνητο» δήλωσε αστυνομικός που βρέθηκε στο Μελισσοχώρι την ώρα του συμβάντος.

 



Διαβάστε ακόμα:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης