Αποκάλυψη-σοκ για τον 62χρονο που πήγε να ανατινάξει τα παιδιά του: Ήταν χαπακωμένος!

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του» αναφέρει σε δηλώσεις του αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο

Must Read

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα αυτοκτονίας ενός πατέρα μαζί με τα δίδυμα αγγελούδια του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας φέρεται να κλείδωσε στο αυτοκίνητο τα παιδιά και να άνοιξε φιάλη υγραερίου, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο έδωσαν μάχη για να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου και να σώσουν τα παιδιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 62χρονος τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Είχε καταναλώσει αντιαρρυθμικά χάπια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει αναπτήρα. 

Οι δυο αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο μέρος όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα του 62χρονου αντιλήφθηκαν άμεσα το τι συνέβαινε. Χρησιμοποίησαν έναν κασμά και έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να βγάλουν από το όχημα τα δίδυμα αδερφάκια και και τον 62χρονο πατέρα τους. 

«Δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του. Ακόμη και μετά από ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. Αυτά τα χάπια που πήρε έριξαν τους παλμούς της καρδιάς του πολύ και δεν τον άφησαν να ανάψει τον αναπτήρα και να ανατινάξει το αυτοκίνητο» δήλωσε αστυνομικός που βρέθηκε στο Μελισσοχώρι την ώρα του συμβάντος.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This