Μέσα στη σχολή βίαζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη

Σωρεία κατηγοριών αποδίδονται στον 44χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης μετά από την είδηση ότι γνωστός προπονητής Ταε κβον Ντο βίαζε ανήλικα κορίτσια που προπονούσε, μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου.

Ο 44χρονος που είναι πατέρας ενός παιδιού συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα, μετά από καταγγελίες για βιασμούς ανήλικων αθλητριών επί σειρά ετών.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε ανήλικα κορίτσια μέσα στον χώρο της Σχολής πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη. Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος είχε διαμορφώσει έναν χώρο στον ημιώροφο της σχολής, όπως αναφέρουν γείτονες της περιοχής και συχνά περνούσε το βράδυ του εκεί. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν γονείς, στον ημιώροφο ανέβαιναν τα κορίτσια για να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

«Εχω σοκαριστεί. Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα. Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους. Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές» ανέφερε μητέρα μιλώντας στο protothema.gr

https://www.youtube.com/watch?v=grS7ULMUfqc

Ο 44χρονος που προπονούσε καθημερινά αθλητές όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως μικρά παιδιά ηλικίας 12-16 ετών προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες του και αφού τις εκθείαζε για τις ικανότητές τους, στη συνέχεια τις έπειθε να τον ακολουθήσουν σε αγωνιστικό τμήμα για να κάνουν μαζί του ατομικές και πολύωρες προπονήσεις.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 44χρονος ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των ανήλικων κοριτσιών, είτε μέσα στο γυμναστήριο, είτε ακόμα και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Ο ίδιος φέρεται να βίασε τουλάχιστον 5 αθλήτριες από 2009 μέχρι και το 2020, ενώ πλέον ερευνάται αν έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδιά.



Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This