Αυτός είναι ο προπονητής Tae Kwon Do, πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριές του!

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις - Οι γενετήσιες πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τα ανήλικα θύματά του

Must Read

Από το 2009 έως και το 2020, ο διεστραμμένος προπονητής Tae Kwon Do προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες στην Ηλιούπολη, τις αποθέωνε για τις αθλητικές τους ικανότητες και τις έπειθε να προπονούνται μαζί του ατομικά. Σκοπός του ήταν ένας. Να τις παρασύρει και να τις βιάζει συστηματικά όχι μόνο στο γυμναστήριο του Συλλόγου αλλά και στο σπίτι του.

Ο συλληφθείς φερόμενος βιαστής πέντε ανήλικων αθλητριών, ήταν χωρισμένος και πατέρας ενός αγοριού μόλις έξι χρονών. «Ιδιαίτερα βάναυσος» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί, ενώ συγκεκριμένες μαρτυρίες μιλούν για έναν τύπο παράξενο. Μάλιστα, δεν ζητάν λίγοι οι γονείς των αθλητών που απέφευγαν τον συγκεκριμένο σύλλογο. Νωρίτερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο συγκεκριμένος προπονητής που προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών – ηλικίας από 12 έως 16 ετών – εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω προπονητής, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. 

Αυτό που προκαλεί εμετό είναι ότι, οι γενετήσιες αυτές πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τα ανήλικα θύματά του. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο παγίδευσε και βίασε τουλάχιστον 5 κορίτσια, τα οποία σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Παράλληλα, εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες πράξεις εις βάρος άλλων ανήλικων αθλητριών, τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα, καθώς εξακολουθεί να προπονεί καθημερινά τμήματα παιδιών, διαφόρων ηλικιών. Όπως προκύπτει, ο 44χρονος προπονητής συνοδεύει παιδιά σε αγώνες Tae Kwon Do τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

 



Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής Tae Kwon Do για βιασμό ανήλικων αθλητριών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This